antrenor de tenis bucuresti

Educatie

Salutare tuturor!

Daca esti in cautarea unui antrenor de tenis in Bucuresti, acum este ocazia sa facem cunostinta. Pentru a ma cunoaste mai bine in postura de antrenor de tenis, va voi vorbi putin despre mine. In ceea ce priveste educatia, am urmat cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, obtinand diploma de licenta ca apoi sa obtin diploma de master in „Managementul activitatilor sportive”. Fiind pasionat de fenomenul mass-media, am decis ca in acelasi timp cu F.E.F.S. sa urmez Facultatea de Jurnalism din Bucuresti dobandind astfel o buna capacitate de comunicare si relationare.

In timpul facultatii, am avut ocazia de participa la un seminar de perfectionare care s-a tinut in Munchen, Germania. Acolo am aflat multe lucruri interesante cu privire la metodologia de predare a tenisului, aspecte legate de mini-tenis, noi tactici in timpul jocului, etc. Dupa terminarea facultatii, Scoala de Antrenori (C.N.F.P.A.) a fost urmatoarea institutie unde am putut aprofunda multe subiecte legate de tenis. Din dorinta de perfectionare, am mai fost prezent la diverse cursuri de aprofundare din cadrul Federatiei Romane de Tenis.

Doresc, de asemenea, sa mentionez ca dupa obtinerea certificatelor de arbitru – local si national, Federatia Internationala de Tenis mi-a inmanat certificatul Insignei Albe (ITF White Badge), certificat care imi da posibilitatea de a arbitra atat in scaun cat si la linie la unele dintre cele mai importante turnee internationale.

Alte cursuri:

  • Nutrition and Physical Activity for Health
  • Modulul psiho-pedagogic (Nivelul 1)
  • Curs de initiere in arta televiziunii
  • Preliminary English Certificate (Cambridge University)


antrenor de tenis bucuresti - cursuri tenis

Experienta

Prima data cand am pus racheta in mana a fost intr-o vara la varsta de 7 ani. Acest lucru s-a intamplat pe terenurile clubului Steaua. In jurul varstei de 13 ani am continuat antrenamentele la C.S. Progresul unde se tine acum grandiosul nostru turneu ATP BRD Nastase Tiriac-Trophy. M-am bucurat de parcul cu platani pana la varsta de 17 ani cand am dorit sa fac o schimbare. Tenis Club 2000 si Sportul Studentesc sunt ultimele cluburi pe unde am mai desfasurat cursuri de tenis. La varsta de 18 ani am renuntat la calitatea de jucator si am decis sa pun accentul pe cariera de antrenor de tenis si pe cea de arbitru. Asadar, timp de 11 ani am incercat incontinuu de a ma autodepasi, intampinand adversari valorosi.

In calitate de antrenor, am dobandit experienta in a lucra cu copii cu varste dintre cele mai mici, cu juniori care cauta inalta performanta sau care doar isi doresc o dezvoltare armonioasa si cu seniori care urmaresc o buna conditie fizica (tenis de agrement). De asemenea, nu de putine ori am desfasurat antrenamente in postura de “hitting partner”. Steaua a fost primul club care m-a gazduit ca antrenor de tenis iar din anul 2012 colaborez cu Clubul Sportiv Dinamo.

In ceea ce priveste arbitrajul, m-am implicat atat in turnee nationale (Campionate Nationale, Locale, Municipale) cat si internationale (Brasov Challenger, Cupa Davis, Fed Cup, ATP BRD Nastase-Tiriac Trophy). Am avut ocazia de a ma intalni cu jucatori de top care mi-au oferit o mai larga viziune asupra acestui sport alb.


Antrenor de tenis in Bucuresti. Lista completa a serviciilor oferite

Servicii

Contacteaza antrenorul