Indiferent ca e vorba de un copil sau de un adult (initiere sau avansati), implicarea si atentia acordata acelei persoane sunt aceleasi. Echipamentul necesar antrenamentelor este si el in mare parte asemanator cu mici diferente la cei mici.

De aceea, preturile de mai jos sunt valabile atat pentru cei care pasesc pentru prima data pe terenul de tenis (copil/adult) cat si pentru cei care cunosc bazele tenisului si doresc imbunatatirea jocului lor (copil/adult).

Pentru cei care doresc performanta, am rugamintea sa ma contactati prin formularul de contact sau la numarul de telefon 0730 513 134. Aici sunt mai multe aspecte de discutat (nr. de ore pe zi, frecventa antrenamentelor pe saptamana, obiective, etc.) si de aceea sunt necesare niste discutii suplimentare.

Antrenamente individuale:

    • 4 sedinte – 400 RON + costul terenului (valabilitate 30 zile)
    • 8 sedinte – 680 RON + costul terenului (valabilitate 30 zile)
    • 10 sedinte – 750 RON + costul terenului (valabilitate 30 zile)
    • 12 sedinte – 840 RON + costul terenului (valabilitate 30 zile)

  • 1 SEDINTA DEMO – 120 RON + costul terenului

Antrenamente de grup (2-3 persoane)

La al doilea sau/si al treilea pachet, se va aplica o reducere de 20% din preturile de lista.

* Costul terenului nu este inclus in preturile de mai sus intrucat variaza in functie de anotimp, club si ora la care se desfasoara antrenamentul.

COSTUL TERENULUI (ORIENTATIV) – de la 30 RON la 60 RON (VARA) / de la 55 RON la 90 RON (IARNA)

* Vara costurile sunt mai mici iar iarna mai mari din cauza cheltuielilor suplimentare (gaze, curent, etc). In cursul diminetii preturile sunt mai mici iar spre seara cresc asa cum am evidentiat putin mai sus.

* Mingile de joc si rachetele sunt incluse in preturile de mai sus.* Cei care sunt interesati, pot efectua o sedinta de proba la care se aplica o reducere de 20%, urmand ca dupa aceea sa se achizitioneze unul din pachetele prezentate mai sus.