Cursuri de mini-tenis

Mini-tenisul, adresat copiilor cu varste intre 4 si 7 ani, este creat sa dezvolte pasiunea copiilor fata de sport. Aceste lectii se vor desfasura intr-un mod atractiv si distractiv pentru cei mici, ajutandu-i prin concursuri si jocuri sa-si dezvolte spiritul competitional si capacitatea de cooperare in echipa. Cei mici vor dobandi tehnica specifica fiecarei lovituri, vor invata sa aiba o pozitie corecta la lovirea mingii si vor dezvolta o atitudine propice fata de sport si de viata.

Cursuri de initiere pentru copii si adulti

Aceasta categorie se refera la copiii incepand cu varsta de 7 ani cat si la adultii care pun mana pe racheta pentru prima oara. Atat copiii cat si adultii vor invata priza fiecarei lovituri, asezarea in teren, executarea loviturii de dreapta, de rever si de asemenea a voleului si a serviciului. Pe parcursul mai multor cursuri de tenis, toate acestea vor fi perfectionate, in asa fel incat loviturile vor putea fi executate din alergare si se vor putea initia chiar si schimburi de mingi.


Performanta in tenis

Pentru a putea beneficia de antrenamente de performanta, jucatorii trebuie sa aiba o baza tehnica si tactica bine definite. In cadrul acestor sedinte se va pune accent pe antrenamente intense, unde vor fi lucrate toate tipurile de pregatire, si anume: pregatire tehnico-tactica, pregatire teoretica, pregatire fizica si pregatire mentala, care ocupa un rol deosebit de important in ascensiunea unui jucator de tenis. Pentru a viza tenisul de performanta este recomandat sa incepeti practicarea acestui sport la o varsta frageda (6-9 ani). Dupa depasirea tuturor stagiilor si dupa participarea la competitiile de tenis, incepand cu varsta de 14-16 ani, vor aparea rezultate obtinute la competitiile sportive si va incepe negocierea cu marea performanta.

Hitting partner (partener de joc pentru cei avansati)

Aceasta sectiune este dedicata celor avansati care doresc un antrenament de tenis la un nivel cat mai inalt. Aceste antrenamente vizeaza o tehnica bine pusa la punct, lovituri precise si puternice, o buna conditie fizica si o intuitie cat mai dezvoltata. Impreuna putem dezvolta si perfectiona aceste aspecte reusind sa atingem urmatorul nivel.


Tenis de agrement

Doriti sa indepartati monotonia si in acelasi timp sa va pastrati vigoarea si tonusul fizic? Atunci ati venit la locul potrivit pentru ca eu va pot oferi acest lucru. Soare, prieteni, colegi, distractie. Acestea sunt doar cateva din cuvintele care descriu cursurile noastre de tenis.

Praticarea tenisului intareste oasele, marindu-le densitatea, lucru extrem de benefic pentru persoanele tinere; la persoanele in varsta tenisul ajuta la prevenirea aparitiei osteoporozei.

Jucatorii de tenis sunt mai optimisti, au un respect de sine si o pofta de viata mai mare decat personele care nu joaca tenis, si care s-a demonstrat ca sunt mai deprimate, nervoase, nerabdatoare, confuze si tensionate; de asemenea, sistemul cardio-vascular este imbunatatit.

Mindset Coaching

In urma timpului petrecut pe teren atat ca jucator de tenis, cat si ca antrenor sau arbitru, va pot spune ca tenisul de camp ofera multiple beneficii fizice si mentale, precum si emotionale. Sportul mentine un corp sanatos si armonios, te invata cum sa-ti controlezi emotiile si nervii, reusind sa te faca un mai bun cunoscator al propriului organism si al propriilor reactii. Nu in ultimul rand, sportul promoveaza valori precum respectul, buna conduita sau empatia.

Cu ajutorul unei bune pregatiri psihologice, sportivii mei reusesc sa-si insuseasca noi capacitati precum:

  • dobandirea celor mai eficiente metode si tehnici de autoreglare si autocunoastere;
  • optimizarea obtinerii performantelor sportive;
  • controlarea complexa a propriei activitati;
  • constientizarea strategiilor pregatirii psihice generale si competitionale;
  • eliminarea barierelor psihice datorata anxietatii sau stresului specifice.